Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

R- eject festival

Reject festival, αντε και του χρονου (ΤιΩρα?). Οι ρομπες με τα κρανη και τα ροπαλα εκαναν αλλη μια φορα αισθητη την παρουσια τους βανδαλιζοντας και καιγοντας με αποτελεσμα οι beastie boys να φυγουν αρον-αρον και οι underworld να ακυρωθουν. Ποιος ξερει γιατι? Ισως επειδη εμεις που καναμε 1100 χλμ σε δυο μερες, καποιοι αλλοι περισσοτερα, και γενικοτερα οσοι πληρωσαμε 60-70 € για να δουμε 1 festival αντιπροσωπευουμε το κεφαλαιο! Μαλλον αυτο θα φταιει. Νοιαζομαστε για τα λεφτα μας μονο και τα παιδια αυτα τα εχουμε καταπιεσει. Βρε τα καημενα.

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!!
    ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟΥΣ BEASTIE ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟ ΤΟΥΣ UNDERWORLD ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ UNDERWORLD ΜΟΥ ΠΗΡΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΩ ΜΗ ΜΠΟΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΩ ΠΟΤΕ...
    PAPAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα λεφτά μας πίσω?

    Επικοινωνία με το κοινό: Detox Promotions, 210 9625105, Γραφείο Τύπου: Σταύρος Στριλιγκάς, 6995318647, ststriligas@yahoo.com

    Λένε ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για απζημίωση, θα βγάλουν ανακοίνωση τέλος εβδομάδας.

    Στη σελίδα τους στο myspace θα βρείτε το πρώτο δελτίο τύπου και ένα ατελείωτο χορταστικότατο κράξιμο απο κόσμο που πήγε στο REJEKT festival.

    http://www.myspace.com/detoxpromotionsejektfest

    ΑπάντησηΔιαγραφή