Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Dear Diary 20-03-2010

Επιτελους!
Απο την προηγουμενη Παρασκευη που ειχα δωσει το laptop για αναβαθμιση το πηρα σημερα! Στερηση, ειδικα στην κατασταση που ειμαι.
Τη Δευτερα το πρωι μπηκα στον Κυανο Σταυρο και εκανα εγχειρηση αποκαταστασης του προσθιου συνδεσμου, την Τριτη βγηκα κι εκτοτε εχω δει ολες τις πρωινες και μεσημεριανες εκπομπες.... Την εγχειρηση την πηρα και σε DVD αλλα δεν την ειδα. Μετεγχειρητικα απ'οτι μου λεει και η Μυρτω πρεπει να προσφερα αρκετο γελιο λογω της μαστουρας της ναρκωσης. Τις πρωτες ωρες πονεσε αρκετα, μετα ηταν υποφερτα. Το χειροτερο ηταν στο τελος. Ερχεται ο γιατρος και μου λεει " εχεις ακουσει για τα σωληνακια των χιαστων"; Οχι του λεω εγω. "Ετοιμασου", μου λεει, "θα το θυμασαι για παντα.
Εδω να πω οτι εχω αρκετους γνωστους που εχουν κανει παρομοια επεμβαση και μου ειχαν πει διαφορα αλλα οχι για τα σωληνακια.
Μετα την εγχειρηση λοιπον εχεις δυο σωληνακια μεσα στο γονατο ενα απο καθε μερια που καταληγουν εξω σε 2 δοχεια οπου τρεχουν μεσα υγρα και αιμα απο το γονατο. Αυτα λοιπον πρεπει να βγουν για να φυγεις απο το νοσοκομειο. Και βγαινουν με τον πιο απλο τροπο, τα τραβαει ο γιατρος με δυναμη! Αξεχαστη αισθηση, οντως θα το θυμαμαι μια ζωη! Τωρα καθομαι ολη μερα και...ξεκουραζομαι. Το ποδι βελτιωνεται μερα με τη μερα. Παιρνω ενα σωρο χαπια και κανω και μια ενεση στην κοιλια καθε μερα. Με το ενα χαπι μαλιστα γινονται τα ουρα κοκκινα! Tres chic!
Στο laptop εβαλα 4 gb μνημη (αλλα δουλευει με 3, δεν ξερω γιατι), εβαλα windows 7 64-bit, 300αρι σκληρο στις 7200 στροφες και εκανα ενα καθαρισμο και συνηλθε γιατι ειχε αρχισει να λιποθυμαει. Πηρα και ενα πολυ καλο scanner -Epson V500- που σκαναρει φιλμ γιατι θελω να ψηφιοποιησω ολες τις παλιες μου φωτογραφιες. Τωρα παλευω να εγκαταστησω ξανα τα προγραμματα που ειχα.

4 σχόλια: