Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

GODHEAD AND ANAL GLUE/Θεοτητα Και Πρωκτικη Κολλα

ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ
(Αντίδραση στο Βασανισμό και την Δολοφονία Ομοφυλόφιλων στο Ιράκ τον Απρίλιο του 2009)
από την Diamanda Galas, 26 Απριλίου 2009

Religion: θρησκεία
Ligare: δένω
Religiare: δένω σφιχτά, δένω πισ8άγκωνα
Μονοθεϊσμός: η πίστη σε ένα θεό, που σήμερα σημαίνει πίστη ενός ατόμου στον θεό της ΔΙΚΗΣ του φυλής, σε αντίθεση με πίστη στο θεό μιας ΑΛΛΗΣ φυλής.

Το σημερινό νόμισμα του μονοθεϊσμού είναι μία χειριστική συννενόηση κάθε κυβέρνησης με τους κληρικούς της. Αυτό είναι ένα είδος κακόβουλου παγανισμού, στην οποία ο μόνος ΔΙΚΑΙΟΣ θεός είναι ο θεός της ΦΥΛΗΣ και όλοι οι άλλοι θεοί είναι του ΑΠΙΣΤΟΥ.

Ο μονοθεϊσμός χρησιμοποιείται από άθεους άρχοντες (σχεδόν όλοι οι άρχοντες είναι άθεοι, αφού σχεδόν όλοι πιστεύουνε ότι οι ίδιοι είναι θεοί, ή δεν πιστεύουνε καν σε θεό) για να αποκτήσουνε εξουσία πάνω σε ανθρώπους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ σε ένα συγκεκριμένο θεό. Έτσι, η υποταγή στον άρχοντα τους μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί ως πίστη στον θεό. Ενα καλό παράδειγμα μπορεί να βρει κάποιος στην Τουρκία η οποία προωθεί τον εαυτό της στην Ευρώπη ως ένα κοσμικό κράτος, αλλά στην πραγματικότητα είναι πλήρως μουσουλμανική και τιμωρεί όλους τους αλλόθρησκους ως «εχθρούς του Τουρκισμού». Όποιος Αρμένιος, Έλληνας, Ασσύριος, Τούρκος εκδίδει υλικό που θεωρείται ότι «προσβάλει την Τουρκία» μπορεί άνετα να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω από το κελί του. Που είναι οι ναοί της Ορθοδοξίας? Αυτά μου θυμίζουνε ένα παζλ του Duane Reade, φτιαγμένο με εικόνες, που είχε τίτλο «Το τζαμί της Αγιας Σοφιάς», ένα εξαιρετικό δείγμα προπαγάνδας, που αναμφίβολα οι πιο πολλοί Αμερικάνοι θα είχανε καταπιεί μονορούφι αν δεν υπήρχε αυτοκόλλητο προειδοποίηση: “Παρακαλούμε μην τρώτε τα παζλ”.

Η τιμωρία του άπιστου και του αλλόθρησκου, για παράδειγμα μιας γυναίκας ή ενός ομοφυλόφιλου, οι οποίοι εξ’ορισμού «γεννιούνται άπιστοι», ανταμοίβεται στον παράδεισο με είκοσι παρθένες κοπέλες σε ορισμένες θρησκείες. Γενναιότατη αμοιβή για όποιους αρνιούνται την Πίστη.

Το να είναι κάποιος καλός πολίτης όμως ή ακόμα και μάρτυρας σε παλαιότερα βιβλία, βιβλία πολύ πιο παλιά από εκείνα του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού ή του Ισλάμ για παράδειγμα, θεωρούνται απλά πράξεις δικαιοσύνης και σε ακραίες περιπτώσεις, ηρωισμού. Τέτοιες πράξεις ανταμοίβονται τον πρωταγωνιστή μόνο με την επιβεβαίωση ότι η ψυχή του δεν θα διασπαστεί από το σώμα του με τους πειρασμούς της υποκρισίας, της δειλίας ή της απληστίας.

Στις σπουδαίες παγανιστικές θρησκείες που προηγούνταν του Μονοθεϊσμου, ακόμα και όπως αυτός υπήρχε αρχικά, ο ήρωας έκανε εκείνο που επέβαλλε το πνεύμα του έτσι ώστε να πεθάνει έναν έντιμο θάνατο. Δεν πίστευε σε ζωή μετά θάνατον. Δεν περίμενε καμία ανταμοιβή για τις πράξεις του εκτός από την ηρεμία του μυαλού του. Έτσι, αυτοί που θεωρούνται μάρτυρες από τις θρησκείες που εκβιάζουνε τους πιστούς τους με υποσχέσεις επουράνιας ευτυχίας, δεν ειναι παρά σκοταδιστικά όργανα υποτιθέμενων μονοθεϊστών, οι οποίοι συχνά είναι τύραννοι και δικτάτορες.

Σε ένα πιο απλό επίπεδο, κάποιος μπορεί να παραθέσει τις χειραγωγήσεις του Jim Jones. Σε πιο μεγάλη κλίμακα, του George Bush και των βασανιστηρίων του- ανακρίσεις συγκεκριμένων απίστων. Επίσης, του Shimon Peres ενός μεγάλου διαψευστή οποιασδήποτε γενοκτονίας έγινε σε βάρος κάποιου λαού εκτός από τον δικό του. Του Ariel Sharon, του μαζικού δολοφόνου των Παλαιστινίων και των Λιβάνιων μουσουλμάνων, ανάμεσα σε άλλους. Ή του Osama Bin Laden, ενός από τους σπουδαιότερους performance artists της εποχής μας, ο οποίος στην ρετιρέ σουίτα του Hyatt Regency, με φούλ τραβεστί αμφίεση ερήμου – κομπλέ με αμμόσακους οι οποίοι αναμφίβολα μπήκανε μέσα στο ξενοδοχείο από το υπόγειο και με μεγάλο κόστος- εξιστόρησε πράξεις ανείπωτου ηρωισμού. Ανείπωτου και αόρατου, εκτός από την κάμερα.

(Η σχολή κινηματογράφου της Νέας Υόρκης έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες, παρόλο που η σπουδαία πόλη μας δεν έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη στην αδερφή του Osama, της οποίας η ροκ εν ρολ καριέρα βούλιαξε εξαιτίας του αδερφού της, όπως βούλιαξε και η φάτσα της από κάποιον κρετίνο πλαστικό χειρουργό που μάλλον μισεί τους Σαουδάραβες).

Και έτσι όλα αυτά μας οδηγούν στην πρωκτική κόλλα, η οποία αναφέρεται και ως Αμερικανικό «hum» στην Μέση Ανατολή και η οποία ακούγεται πως δημιουργήθηκε στο Ιράν. Το «hum» χρησιμοποιήθηκε μόλις αυτόν τον μήνα από Ιρακινές πολιτοφυλακές για να σφραγίσουνε τους πρωκτούς «άπιστων πούστηδων», πριν τους αναγκάσουνε να πιούνε καθαρτικά. Το αποτέλεσμα ήτανε είτε πνιγμός είτε έκρηξη των εντέρων. Ο ενθουσιασμός με τον οποίον μετά τα βίντεο στελνόντουσαν από κινητό σε κινητό πρέπει να έκανε περήφανο τον Αλλάχ.

Μάλλον θα παρακολουθούσε.

Εξάλλου, πρέπει να παρακολουθούσε, αν αυτά παθαίνουνε οι άπιστοι. Φταίει εκείνος ή φταίνε άνθρωποι που έχουνε διαβάσει μόνο ένα βιβλίο και το έχουνε διαβάσει και λάθος; ή μήπως είναι το βιβλίο γραμμενο λάθος; Και μόνο ένα βιβλίο; Μπορεί να θεωρήθεί κάποιος ότι είναι άνθρωπος κάτω από τέτοιες αναξιοπρεπείς συνθήκες;

Μπορεί κανείς να φανταστεί τις προθέσεις ενός ανθρώπου που έχει διαβάσει μόνο την Παλαιά ή την Καινή Διαθήκη; Και του οποίου η θρησκεία, σαν τον ακραίo ορθόδοξο Ιουδαϊσμό, αφαιρεί τις γυναίκες από όλες τις φωτογραφίες και τις αναθέτει ρόλο δεύτερης κατηγορίας πολίτων εξαιτίας του «βιβλίου»;

Όχι βέβαια. Αυτοί είναι οι βάρβαροι για τους οποίους οι αρχαίοι Έλληνες προειδοποιούσανε ο ένας τον άλλον με μεγάλη απαξιώση και ουδέν περίσσιο φόβο. Τέτοιοι άνθρωποι μπορούνε να δικαιολογήσουνε οποιαδήποτε πράξη τους, όπως κάνουνε τα μικρά παιδιά.

Γιατί είναι η σεξουαλική ταπείνωση ως εργαλείο ανάκρισης και βασανισμού απίστων τόσο διαδεδομένη σήμερα όσο ήτανε σε περασμένους αιώνες; Όχι απλά ο φόβος αλλά και ο βιασμός του εχθρού φαίνεται υποχρεωτικός. Είναι αυτή η πρακτική σαν να φυτεύεται ο σπόρος στον κώλο ή στον κόλπο του απίστου; Είναι ο βιασμός του θεού του εχθρού;

Δείξε μου έναν άνθρωπο που έχει διαβάσει 400 βιβλία και ρώτα ΕΚΕΙΝΟΝ αν θα σφράγιζε τον πρωκτό τoυ άπιστου με κόλλα; Εκείνος ο άνθρωπος θα γελούσε και θα σου έλεγε: “εννοείς τον τυπάκο στην άκρη του μπαρ που πίνει Γκίνες; Εντάξει είναι μωρέ- απλά παίζει σε λάθος ομάδα».

Ο άνθρωπος που έχει διαβάσει μόνο ένα βιβλίο είναι το όργανο ενός βάναυσου θεού – του ιδίου. Δεν είναι καν ζώο, γιατί τα ζώα σκοτώνουνε για να φάνε όχι για να βασανίσουνε. Ο άνθρωπος που ηγείται μίας κυβέρνησης πρέπει να έχει μορφωθεί σε κάποια περίοδο της ζωής του για να μπορέσει να κατακτήσει την θέση του. Ακόμα και αν είναι ηλιθιος, πρέπει να έχει διαβάσει πιο πολλά βιβλία από ότι οι περισσότεροι των υπηκόων του. Έτσι, το γεγονός ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πρόεδρος ή μονάρχης ή πρωθυπουργός ΚΑΜΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ δεν έχει μιλήσει κατά του βασανισμού και της εκτέλεσης των ομοφυλοφίλων, ένός βασανισμού που καλύφθηκε με τετοια αισχρότητα στο Ιράκ, με κάνει σίγουρη για ένα πράγμα: O μονοθεϊσμος δεν είναι παρά κακόβουλος παγανισμός με γαλόνια.

ΈΝΑΣ ΘΕΟΣ για τον πιστό
και για τον άπιστο,
Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ DIAMANDA GALAS!
Και φυσικα βαζω και ενα link για το site της Diamanda Galas στα music links του blog!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου