Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Paul Wenham - Clarke, Workshop

Το Φωτογραφικό Κένρο Θεσσαλονίκης  διοργανώνει εκπαιδευτικό διήμερο με τον γνωστό Άγγλο φωτογράφο Paul Wenham-Clarke την Κυριακή 12 και Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012, στο καφέ BAZAAR, Παπαμάρκου 34, Πλατεία Άθωνος.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει workshop, διάλεξη και portfolio reviews, όλα στα Αγγλικά χωρίς μετάφραση και θα είναι δωρεάν.
Στο workshop και στα portfolio reviews οι θέσεις είναι περιο...ρισμένες και ήδη έχουν καλυφθεί κατά σειρά προτεραιότητας με δηλώσεις συμμετοχής (με απόλυτη προτεραιότητα στα μέλη του Φωτογραφικού Κέντρου Θεσσαλονίκης).
Η διάλεξη είναι ελεύθερη στο κοινό χωρίς κράτηση.
 Workshop για το φωτισμό λήψης πορτρέτου : Πορτρέτα σε φυσικούς χώρους (Κυριακή 12/2/2012 11.00'πμ -4.00'μμ)
Κάνοντας χρήση του φυσικού φωτισμού και απλών φορητών φλας, ο φωτογράφος θα δείξει πώς μπορούμε να εκμεταλευτούμε στο έπακρο έναν εκτός στούντιο χώρο φωτογράφησης και να δημιουργήσουμε ατμοσφαιρικές εικόνες με ξεχωριστό φωτισμό.

Portfolio Reviews (Δευτέρα 13/2/2012 5.00' - 8.00'μμ)
Ο Paul Wenham-Clarke θα κάνει προσωπικά portfolio reviews σε φωτογράφους, προσφέροντας υποστήριξη και συμβουλές για το πώς θα προχωρήσουν παρά πέρα τη δουλειά τους.

Διάλεξη με θέμα: "Δώστε κατεύθυνση στην καριέρα σας, κάνοντας χρήση των προσωπικών σας project". (Δευτέρα 13/2/2012 8.30'μμ)
Ο φωτογράφος θα μας πει πώς, μέσα από τα προσωπικά του project, έχει δώσει άλλη κατεύθυνση στην καριέρα του και μ' αυτό τον τρόπο κατάφερε μεγαλύτερη προσωπική ολοκλήρωση στη δουλειά του. Θα περιγράψει πώς ένα project παίρνει μορφή από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι την έκθεση, συμπεριλαμβανόμενης και της εξεύρεσης χορηγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου