Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Δωσε Φραγκα

Στη ζητιανια εχει βγει το κρατος. Ενα φτωχο κρατος που ζητιανευει απο τους πλουσιους πολιτες του. Τουλαχιστον να ειχαν οι πολιτικοι την αξιοπρεπεια να πουν "θα παρουμε απο ολους εσας 100€, ετσι νταβατζιλικι" και οχι να απεργαζονται φοροεπιδρομες με προσχημα τα ρυπογονα αυτοκινητα, τους κακογουστους ημιυπαιθριους χωρους, την ακτινοβολια των κινητων, το νεφος, την αστρικη σκονη και τον αναδρομο Ερμη.
Φτανει πια με την κοροιδια, βαρεθηκαμε. Το καταλαβαμε, την ανοιξη μας ειπαν οτι πρεπει να παρουμε καινουργιο αυτοκινητο για να εισπραξει (;) το κωλοκρατος μερικα εκατομμυρια € Φ.Π.Α. και για να πανε πολλα περισσοτερα εκατομμυρια € στα χερια των μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου εισαγωγεις αυτοκινητων και στις αυτοκινητοβιομηχανιες στο εξωτερικο.
Οσοι δεν πηραμε, κακο του κεφαλιου μας. Θα μας τιμωρησουν σκληρα γιατι το παλιο μας αυτοκινητο 1400cc κατασκευης 2004 εχει καταστρεψει το οζον της γειτονιας. Η οικολογικη συνειδηση των ελληνων πολιτικων προσταζει να μη μεινουμε ατιμωρητοι, πανω απο ολα το περιβαλλον. Για την πετρελαιοκινηση βεβαια ουτε λογος, ειναι πιο καθαρη αλλα το κρατος θα χασει εσοδα, δε συμφερει.
Πρεπει να αλλαξουμε και το air condioner. Να εισπραξει (;) το κρατος κι αλλο Φ.Π.Α.
Να δουλεψουν λιγο και τα καταστηματα ηλεκτρικων.
Συγνωμη, εμεις εχουμε inverter απο παλια, θα βρειτε αλλο τροπο να μας τα παρετε.
Και το ψυγειο μας ειναι ενεργειακης κλασης 'Α', ουτε απο κει θα μας τα παρετε.
Μηπως να γινει κατι με τις τηλεορασεις; Αυτη που εχω στο σαλονι ειναι παλια. Πολυς στατικος ηλεκτρισμος. Μηπως να μας επιδοτησετε για καμια LCD;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου