Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΕΘ-ελουμε!

Κατι πηρε το αυτι μου, οτι θα φυγει η Διεθνης (Χα) Εκθεση (Χα) Θεσσαλονικης απο το κεντρο της πολης. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ καποιοι αρχισανε να ξυπνανε. Μονο προβληματα δημιουργει αυτο το "πανηγυρι" και δεν προσφερει τιποτα. Ερχονται οι πολιτικοι, λενε τη μπουρδα τους, οι μισοι κουνανε τα σημαιακια και χτυπανε παλαμακια, οι αλλοι μισοι σηκωνουν τις σημαιες της επαναστασης και κανουν πορειες διαμαρτυριας. Ε, και? Αλλαζει τιποτα? Να παρει δρομο και ας παει οπου θελει. Κι οποιος γουσταρει ας πηγαινει να δει το περιπτερο του οπαπ, κινεζους με μπιχλιμπιδια, χαλια και κουβερτες, πλακακια και ηδη μπανιου και οτι αλλο φιλοξενει αυτη η αστεια εκθεση. Και τους πολιτικους μαζι.
Α, και αν μπορει να παρει καποιος και τον λευκο τον πυργο, ενα μνημειο μνημειωδους ασχημιας, καμιας αρχιτεκτονικης και ελαχιστης ιστορικης σημασιας (σε συγκριση με αλλα μνημεια) που καταφερε να γινει συμβολο μιας, κατα τα φαινομενα λοβοτομημενης, πολης.
Και ποιο θα ειναι το συμβολο της πολης; Ας γινει το καινουργιο δημαρχειακο μεγαρο που χτιζει ο δημαρχος (όλε),αυτο το τερατουργημα που πηρε τη θεση του μοναδικου μεγαλου και ελευθερου δημοτικου παρκινγκ του κεντρου της Θεσσαλονικης. Να μην ξεχασουμε να δωσουμε και τα ευσημα στις δημοτικες αρχες που εχθες (και φανταζομαι κι αλλες μερες) εγραφαν ολα τα μηχανακια για παρανομο παρκαρισμα!! Μπραβο τσακαλια, το λυσατε το προβλημα. Και για να λεμε τη αληθεια ηταν οντως παρανομα παρκαρισμενα στις ακρες των πεζοδρομιων, χωρις ομως να δημιουργουν προβλημα στην κινηση των πεζων. Αφου ομως το μηχανακι ειναι ευκολος στοχος για τροχομπατσους και δημόμπατσους θα τα παρκαρουμε σωστα και θα καταλαμβανει το καθε μηχανακι μια ολοκληρη θεση σταθμευσης οπου θα μπορουσε να παρκαρει ενα αυτοκινητο ή θα καταβαινουμε με το αυτοκινητο στο κεντρο. Σε μια χωρα οπως η Ελλαδα που εχει 8-9 μηνες καλο καιρο, αντι να δωσουν 'προνομια' στους μοτοσυκλετιστες τους/μας κυνηγανε.
Ποιος εχασε το μυαλο του για να το βρει η εξουσια?

1 σχόλιο:

  1. Εγώ προτείνω ως μνημείο & σύμβολο της πόλης το Μετρό το οποίο φτιάχνουν από εποχή Κούβελα...Για να φανταστείς ακόμα τότε ο Κανάκης είχε μαλλιά, φορούσε μπότα "σκοτώνω κατσαρίδα στην γωνία" κ περφέτο μπουφάν...Α ναι! και ο Αλέξανδρος Πέρρος δεν είχε βγει στην σύνταξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή