Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Ξυλοδαρμός στην Ακρόπολη για ερωτικούς λόγους

Ξυλοδαρμός στην Ακρόπολη για ερωτικούς λόγους
16 Αυγούστου 2008, 15:00



Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στην πύλη του αρχαιολογικού μουσείου της Ακρόπολης για... ερωτικούς λόγους.

Νυχτοφύλακας που εκτελούσε βάρδια έπιασε στα πράσα δύο συναδέλφους του, έναν άντρα και μία γυναίκα, κατά τη διάρκεια ερωτικής περίπτυξης.
Κατά τα λεγόμενα του κ. Στάθη Βασάλου ο συνάδελφός του, φοβούμενος μην τον καταγγείλει και αιφνιδιάζοντάς τον, άρχισε να τον χτυπάει με μανία μπροστά στους έντρομους τουρίστες, που μόνο αυτό δεν περίμεναν να δουν στο πιο σημαντικό και γνωστό παγκοσμίως αρχαιολογικό μνημείο της χώρας μας.
«Έτσι και με δώσεις θα σε σκοτώσω», απείλησε ο δράστης τον κ. Βασάλο, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο τελευταίος στη zougla.gr.
Με την επέμβαση των τουριστών το επεισόδιο έληξε, με το θύμα να μεταφέρεται με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκαν τραύματα στον αυχένα (καθίζηση) και στον αριστερό αγκώνα.
Ο κ. Βασάλος κατήγγειλε στη zougla.gr τη γενικότερη παραβατική συμπεριφορά του συναδέλφου του και ειδικά τις ερωτικές του περιπτύξεις στον αρχαιολογικό χώρο.
Το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον του συναδέλφου του, ο οποίος και αναζητείται, προκειμένου να περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ το βράδυ έχει προγραμματισμένη υπηρεσία.



ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

πηγη:http://www.zougla.gr/news.php?id=6488

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου