Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Tales Of Ordinary Madness

- Essig,essig...okto kommatia parakalo.
- Θα σου βαλω......οριστε....2 ευρω.
- Eeefkarizsto...danke schon..... Diavase ekei, stin pinakida, poia einai ta grammata?
- Ποια γραμματα;
- Ekei, sto aftokinito....
- Νι, Ητα, Ρω.
- Pi ine, oxi Ro!
- Τι;
- Den iparxei Ro! Ine Pi!
- Δηλαδη αυτο δεν ειναι Ρω,ειναι Πι...μαλιστα.
- Se oli tin evropi to lene Pi, den iparxei pouthena to Ro. Polonia, Germania, Ollandia...ine latinika, den iparxei oute Ro, oute Ksi, oute Omega....mono latinika.
- Ναι αλλα εδω ειναι Ελλαδα, ελληνικα μιλαμε.
- Lathos! Ine Pi! Geia sou tora... auf wiedersehen.
- Εγινε, θα το λεω Πι...

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Βαψιμο (Σκεψου Το Καλα)

Επιτελους τελειωσα το βαψιμο του σπιτιου εξωτερικα μετα απο 5 μερες! Δεν περιμενα να εχει τοση δουλεια. Σε μερικα σημεια μαλιστα εκανα προχειροδουλεια γιατι αλλιως θα τελειωνα σε κανενα μηνα. Αφησα κατι ξυσιματα και στοκαρισματα για...την επομενη φορα που θα ξαναβαφτει το σπιτι.
Ετσι στην ουσια μια βδομαδα των διακοπων μου την ξοδεψα δουλευοντας. Υπεροχα. Οχι πως την προηγουμενη βδομαδα καθομουν αλλα αυτη ξεπατωθηκα.

Τρίτη 16 Αυγούστου 2011

2o Μπανιο

Αντε, καναμε και το δευτερο μπανιο στη θαλασσα το Σαββατο, στην Ποτιδαια. Και το πρωτο της Αργυρως. Το χαρηκε πολυ εκατσε στο σωσιβιο της, επαιξε και με τα νερα. Μια χαρα.



Περισσοτερες φωτογραφιες στο blog της κορης μου.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Προσκυνημα

Καζουγιοσι Νοματσι
ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ
Φωτογραφικο ταξιδι στα αδυτα των θρησκειων
Ειτε το δειτε ως φωτογραφικο λευκωμα ειτε ως ταξιδιωτικη εγκυκλοπαιδεια ειτε ως κοινωνιολογικη μελετη, ειναι εκπληκτικο. Ειναι ολα αυτα μαζι και σας το προτεινω να το αγορασετε, αξιζει να βρισκεται ακομα και  στην πιο φτωχη βιβλιοθηκη.

Διακοπες Στην Πολη

Μετα απο πολλα χρονια, διακοπες στην πολη λοιπον.
Την Παρασκευη πηγα για τελευταια μερα στη δουλεια και τωρα καθομαι. Δεν ειναι κι ασχημα, να δω αν θα ξεκουραστω καθολου. Προς το παρον τρεχω για δουλειες ή για καμια φωτογραφια.Προσπαθω επισης να οργανωσω λιγο τις φωτογραφιες μου στο σκληρο δισκο, πραγμα πολυ χρονοβορο οταν υπαρχει μεγαλος ογκος. Και ξενυχτι στην τηλεοραση και στον υπολογιστη. Ειναι κι αυτο μια μορφη διασκεδασης οταν δεν το κανεις σχεδον ποτε στη διαρκεια της χρονιας. Να βλεπεις τηλεοραση μεχρι αργα, μεχρι να κλεινουν τα ματια σου κι εσυ να προσπαθεις να τα κρατησεις ανοιχτα και να δεις κι αλλο τηλεοραση, κι αλλο....αντε μετα να ξεκουραστεις. Τι θελει ο ανθρωπος για να να περναει καλα; Οχι πολλα, αυτα που ειπα πριν και....φυσικα να μη δουλευει. Μεγαλο θεμα αυτο, πως θα γινει να μη δουλευω; Μαλλον δε γινεται. Εστω να εκανα κατι αλλο....μπα τιποτα. Βλεπεις μερικους και 'κονομανε απο το τιποτα και λες 'γιατι δεν μπορω να βρω κι εγω μια καλη ιδεα να βγαζω αεριτζηδικα λεφτα'; Ελα ντε. Αν εχει καποιος καμια ιδεα παρακαλω να μου την πει, θα το εκτιμησω ιδιαιτερως.

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Με Κλειστο Στομα

Εφαγε η Αργυρω τα λαχανικα, με κλειστο το στομα. Με τη μεθοδο της γιαγιας. Την πηρε παραμασχαλα και της εβαζε με το ζορι το κουταλι στο στομα! Αμα δεν θες μην τρως! Δεν το εχεις ξαναδει. Στη συνεχεια μαλλον η μικρη θυμηθηκε οτι ειναι ωραιο πραγμα το φαγητο και εφαγε την κρεμα της χωρις καμια αντιρρηση και με ορεξη!

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Music Links

Επιστρεφουν τα μουσικα links στη δεξια στηλη του blog, δεν ξερω γιατι δεν υπηρχαν και για ποσο καιρο, χθες το ανακαλυψα.
Αξιζει να κανετε μια βολτα σε αυτα τα site, αν ακουτε εστω και στο ελαχιστο αυτη τη μουσικη. Ωραιες ιστοριες, δισκογραφιες, καλο merchandisε σε καποια.
Depeche Mode, το εχουν παραχεσει με τις κυκλοφοριες καθε λιγο και λιγακι, με singles σε 3 εκδοσεις καθε φορα, εχω σταματησει να αγοραζω cd τους, φτανει πια. Τωρα βλεπω στο site τους οτι εχουν βγαλει και ενα νεο cd, κατι σαν best/singles.
Sonic Youth, εδω γουσταρω τρελα να αγοραζω cd τους ακομα και απο το site, οπου συχνα τιθενται προς πωληση καπως σπανια κομματια. Ωραιο συνολικα το e-shop τους. Και τιμες σε $ και οχι σε €.
Virgin Prunes και το site ενος εξ αυτων, του Gavin Friday. Ενδιαφερουσες ιστοριες απο το παρελθον και το παρον. Μουσικαρες σε τρελες εποχες.
Woven Hand, φτωχο site αλλα παντα αξιολογη μουσικη, η συνεχεια των Sixteen Horsepower.
Fad Gadget, η βασικη επιρροη του Martin Gore και κατ'επεκταση των Depeche Mode.
Bauhaus, The Cure, New Order...oλα ωραια ειναι, αξιζει μια βολτα.
Για τη θεικη Diamanda Galas τι να πω; See for yourself.

Ωραιο, ε;

Επιτελους μια σχεδιαση του blog που μου αρεσει! Πειτε καμια γνωμη κι εσεις. Ξερω τι σας εχω μπερδεψει με την αλλαγη της διευθυνσης, οποτε λεω να σας στειλω μια ειδοποιηση μεσω facebook.

Μα... Φυσικα

Τι αλλο θα μπορουσε δηλαδη να γινει; Ακομα καλα καλα δεν πηρα τον υπολογιστει και τον πηγα στον τεχνικο για να βρει γιατι κολλαει!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Beastie Boys

Εχω χασει λιγο την επαφη μου με τη μουσικη. Δεν ακουω σχεδον καθολου.
Πριν λιγο βρεθηκα τυχαια στη σελιδα των Beastie Boys στο My Space και αμεσως θυμηθηκα γιατι ειναι απο τα αγαπημενα μου συγκροτηματα.
Θα παω να παρω το album "The hot sauce committee pt2" που κυκλοφορησε προσφατα, τα σπαει.
Make some fuckin'noise, beastie boys.

Δυστροπη

Ουφ, ακομα δυστροπη ειναι η μικρη Δεν θελει να τρωει τα λαχανικα, τσατιζεται, θελει συνεχεια να βυζαινει, να την κραταμε αγκαλια, μεχρι και το μπανιο που της αρεσε πολυ τωρα την τσατιζει. Χτυπιεται μολις παμε να τη βαλουμε στη μπανιερα. Μετα το δεχεται.