Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Θεσμος

Η εκδρομη στην Επισκοπη Ημαθιας το Πασχα εχει γινει θεσμος. Κουμπαροι, κουμπαροι των κουμπαρων, φιλοι, ολοι εκει. Το φαι παντα πλουσιο κι ο Λευτερης παντα πανω απο τα καρβουνα.
Ηταν κι η πρωτη καπως μακρυνη εκδρομη με τη μικρουλα, δεν ειχαμε ιδιαιτερα προβληματα περα απο τη δυσκολια της (ή αρνηση) να κοιμηθει.

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλη Ανασταση

Hair Of The Dog

Κωλοτηλεοραση.

Τους μεγαλυτερους περιορισμους, οταν θες να διαρυθμισεις το σπιτι, τους βαζει η τηλεοραση!
Τα καινουργια επιπλα ηρθαν και ειναι πολυ ωραια. Το γραφειο ειναι πρωθυπουργικο, ο καναπες τερας... τα βολεψαμε μια χαρα αλλα εχουμε ενα θεμα με την τηλεοραση. Θα λυθει ομως.
Και η τραπεζαρια ειναι πολυ ωραια, μενει να αλλαξουμε και τα ντουλαπια και τον παγκο στην κουζινα και θα ειναι ολα σουπερ. Εξω στην αυλη υπαρχουν ακομα αρκετες εργασιες.

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Τρεξιμο

Πολυ το τρεξιμο. Σημερα παραγειλαμε νεο καναπε, τραπεζι κουζινας/τραπεζαριας, γραφειο και τραπεζακι για το σαλονι. Παραλαβη την Πεμπτη εκτος απο το τραπεζακι του σαλονιου που θα ερθει 15 Ιουνιου!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Τσουγκρανα, Φτυαρι Kαι Lensbaby

Πολυ κουραστικη εβδομαδα. Παλι ξεριζωμα, παλι ξεχορταριασμα, παλι φτιαρισμα, αυτη τη φορα στο Λιβαδι. Μετεφερα και καμια 15αρια σακια χωμα για την αυλη εδω στο σπιτι. Την Παρασκευη ηρθαν και οι φακοι που ειχα παραγγειλει, Lensbaby Fisheye, scout και composer. Πλακα εχουν, προσπαθω να συνηθισω να τους χρησιμοποιω. Να ενα δειγμα.