Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Tchutcuka Treme O Bumbum

Να σας ενημερωσω για το τι ακουνε στη Βραζιλια!(Για οσους δεν ενημερωθηκατε απο τον Freddo)

Δειτε και πως χορευεται (just in case)

Highlight στο 1:30'
Και οι στιχοι!

Φωτογραφια

Μια ωραια φωτογραφια απο τους Παξους φετος το καλοκαιρι.

Παπαγαλακια

Αυτο που γινεται με το πασοκ ειναι πραγματικα παραδοξο (ή μηπως δεν ειναι;). Οπως διαχρονικα συμβαινει, ετσι και τωρα ολα τα media παρεχουν απιστευτη στηριξη στην κυβερνηση του πασοκ. Τα παπαγαλακια οι (α.ρ.) δημοσιογραφοι λενε τα λογακια που τους υπαγορευουν τα αφεντικα τους σε καθημερινη βαση. Απιστευτο επικοινωνιακο παιχνιδι συμφεροντων απεναντι σε εναν λωβοτομημενο λαο.
Το αυτοκινητο που ρυπαινει, οι αποδειξεις, η χρεωκοπια της ελλαδας, η τουρκικη απειλη, η βια, οι κουκουλοφοροι, η πρασινη αναπτυξη, η καταρευση του ασφαλιστικου, ειναι τα κομματια του παζλ που συνθετουν την καθημερινη ενημερωση του αποχαυνωμενου και τρομοκρατημενου κοινου που στο τελος θα υποκλιθει -βαθια- στους σωτηρες της κυβερνησης και θα λεει δοξα τω "θεω" και μη χειροτερα. Σε ευχαριστουμε Γιωργακη! Μας εσωσες τη ζωη! σου χρωσταμε τα παντα!

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2009

Dear Diary 27-12-09

Αυτα τα Χριστουγεννα περασαν με διαφορετικο τροπο απο σχεδον ολες τις αλλες φορες. Κατσαμε στην πολη και κυριως στο σπιτι. Ωραια ηταν, νομιζω ξεκουραστηκα λιγο.
Το ιδιο αναμενεται να γινει και την πρωτοχρονια.
Μελανο σημειο ηταν η σημερινη βλαβη - τι πρωτοτυπο - του Renault (Modus). Modus Vlaventi. Ολο βλαβες. Η σημερινη ηταν πρωτοτυπη. Εβαλα μπρος, εφυγα και λιγα μετρα πιο κατω πατησα φρενο, ευτυχως απαλα, και ανοιξε η πορτα του οδηγου! Κοιτα να δεις τι βλακας ειμαι, δεν εκλεισα την πορτα, σκεφτηκα. Αμ, δε..... Χαλασαν οι κλειδαριες και δεν εκλειναν οι πορτες. Πηγα σιγα σιγα και παρκαρα. Πρωτα δεν εκλεινε, του οδηγου, μετα η πισω δεξια, μετα ολες και τωρα 3 δεν κλεινουν (αλλα κλειδωνουν) και μια δεν κλεινει ουτε κλειδωνει. Ετσι εχω δεσει τις πισω πορτες μεταξυ τους, απο μεσα.
Ας βρεθει ενας αγιος ανθρωπος να το κλεψει! Το εχουμε ασφαλισμενο. Αν και οποιος και να το κλεψει λιγο πιο κατω σιγουρα θα το παρατησει. Τι να το κανει ενα αυτοκινητο που πατας φρενο και ανοιγουν οι πορτες;
Βαρεθηκα να πηγαινω συνεργειο με αυτο το αμαξι. Σε 3 χρονια πρεπει να εχω παει πανω απο 50 φορες!

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Πρασινη Αναπτυξη

Φατε μια πρασινη πουτσα. Χα Χα. 1400 κ.ε. αυτοκινητο του 2004 250€ τελη κυκλοφοριας.
Ρε τους πουσταραδες. Αν η ΝΔ εφυγε με 30% αυτοι θα φυγουν με 20%. Δωστε μας ενα καινουργιο ρε μαλακες. Εμεις δεν εχουμε λεφτα να παρουμε αλλο.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Για Πλακα

Δυστυχως, σε τρωνε για πλακα στις μερες μας.
Το εχουν ευκολο.
Χθες σκοτωθηκε ο ιδιοκτητης του μινι μαρκετ που βρισκεται απεναντι απο το σπιτι μου.
Μπηκε ο ληστης, καποιοι ειπαν οτι ηταν ο ιδιος που ληστεψε το ιδιο μινι μαρκετ την προηγουμενη βδομαδα, ο ιδιοκτητης με τον γιο του αντεδρασαν στη δευτερη ληστεια μεσα σε μια βδομαδα και....παρ'τον κατω τον εναν. Για λιγα ευρω...
Αυτα τα μουνια θελουν εκτελεση. Ενοπλη ληστεια ειναι δυναμει δολοφονια. Αφου βγαζεις οπλο θα σκοτωσεις καποια στιγμη, στην πρωτη στραβη. Το εχεις προσχεδιασει, εχεις το πλανο στο μυαλο σου. Ελπιζω να τον πιασουν.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ειδησεις Στα Αρχαια Ελληνικα

Το site www.akwn.net του Ισπανου Χουαν Κοντερχ (Joan Coderch-i-Sancho)δημοσιευει καποιες απο τις σημαντικοτερες ειδησεις στον κοσμο γραμμενες στα αρχαια ελληνικα! Ενδιαφερον και πολλες φορες αστειο. Μπειτε και επιλεξτε Latest News ή Former News.

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

e-mail

Πως λεγεται το e-mail στα ελληνικα;
Απ: Ηλεμηνυμα!!!
Ετσι τουλαχιστον ισχυριζεται ή προτεινει αυτος.
Λογικο φαινεται!

Dear Diary 09-12-09

Χθες πηγαμε με τη Μυρτω στους ΜΟΜΙΧ, στο μεγαρο μουσικης. Μεγαρο κατ'ευφημισμον. Σαν ενας ψευτοκιριλε κινηματογραφος ηταν. Το εισιτηριο ηταν το δωρο της Μυρτως για τα γενεθλια μου που ηταν προχθες. Οι ΜΟΜΙΧ καλοι, τους περιμενα καλυτερους. Ή μαλλον διαφορετικους! Τον χορο σα τεχνη δεν τον πολυκαταλαβαινω.
Σημερα κατα τις 12 το μεσημερι ηρθε ο χειμωνας. Τωρα βρεχει αρκετα και εχει κρυο. Προβλεπω μεγαλη ταλαιπωρια αυριο στη δουλεια.
Παπ ειδα τις φωτογραφιες που μου εστειλες, ωραιο το εκανες το σπιτι. Δεν μου αρεσε η κουβερτα στο κρεββατι σου!
Σπυρε καλη επιτυχια στην ομαδα σου!