Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

A Place To Bury Strangers - Live In Athens


Οσοι ζειτε στην Αθηνα ή κοντα εστω, θα εχετε την τυχη να δειτε τους Νεουορκεζους A Place To Bury Strangers στο Rodeo Club στις 8 και 9 Δεκεμβριου 2009.

No Time

Ελληνιστι, δεν προλαβαινω!
Η Κυριακη δεν φτανει, 6 μερες δουλεια την εβδομαδα, μ.ο. 65 ωρες, ειναι παρα πολλες. Πολυ πηξιμο.
Τωρα εκτυπωσα μερικες φωτογραφιες απο παλιοτερες συναυλιες, σταματησα γιατι μου τελειωσαν τα χαρτια.
Κι εχω ακομα να εκτυπωσω καμια 30αρια μονο απο συναυλιες. Για καθε φωτογραφια χρειαζεται περιπου ενα λεπτο!!! Γιατι πρεπει να τις διαλεξεις, να κανεις trimming, να τις βαζεις στο αλμπουμ, να τροφοδοτεις τον εκτυπωτη με χαρτι, να αλλαξεις μελανι καποιες φορες.
Επισης εχω να εκτυπωσω καμια 200αρια φωτογραφιες απο το καλοκαιρι (!) και καμια 100αρια απο το γαμο για να δωσω σε συγγενεις και φιλους.
Πρεπει καποια στιγμη να κανω back-up το σκληρο δισκο του υπολογιστη σε εναν εξωτερικο σκληρο.
Πρεπει να απλωσω τα ρουχα που εχω στο πλυντηριο.
Πρεπει αυριο ή μεθαυριο σε εργασιμη ωρα να παω στα Βασιλικα για να πληρωσω κατι που χρειαζεται ωστε να παρω την οικοδομικη αδεια.
Να βγαλω ολα τα χειμωνιατικα ρουχα απο ενα κουτι που τα εχω και να τα βαλω στην ντουλαπα.
Να παω να πλυνω το αυτοκινητο της δουλειας που εχει βρωμισει αρκετα, εχω κανενα διμηνο να το πλυνω.
Να παω να δω για καποια δωρα.
Να παω στη λογιστρια μεσα στην εβδομαδα.
Να κλεισω ραντεβου με την οδοντιατρο.
Να παω στον παθολογο για κατι εξετασεις γιατι το καλοκαιρι η χοληστερινη βρεθηκε στα υψη.
Και πολλες αλλες δουλειες......

Woven Hand Live In Thessaloniki 28-11-09




As 16hp, back in 1998 when I first saw them, were better. Though yesterday was a great concert. David Eugene Edwards is great performer, great musician and a little bit 'psycho', something that makes you enjoy watching him play. Unhappilly he didn't play the concertina and the classic banjo, only he played guitar and banjola.

Luckily I'd got my camera and I took some good pictures this time.

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Pet Shop Boys Live In Thessaloniki 21-11-09

Επιτελους ενα μεγαλο ονομα στη Θεσσαλονικη.Δεν ηξερα τι θα δω, φοβομουν οτι θα ηταν αρπαχτη απο μια μπαντα που εχει σχεδον ξεχαστει. Ευτυχως το live ηταν φανταστικο. Φοβερα visuals, μεταβαλομενο σκηνικο με λιγες απλες κινησεις, χορευτες, τελειος ηχος και.....οι Pet Shop Boys με ολα τα μεγαλα hits των τελων του '80 και των αρχων του '90. Δυστυχως δεν επαιξαν τo Rent.Μια λιτη υπερπαραγωγη. Τετοιο ειδος συναυλιας δεν εχω ξαναδει. Μπραβο τους. Εκανα και τη βλακεια να μην παρω την φωτογραφικη και εβγαλα λιγες μακρινες με το κινητο.

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Wooven Hand

Πρεπει να ηταν 1998 οταν ειχα δει τους 16 Horsepower στο Μυλο, στη Θεσσαλονικη. Ισως η καλυτερη συναυλια που εχω δει!! Ο David Eugene Edwards ειναι απιστευτος μουσικος και πολυ καλος performer. Δεν χοροπηδαει στη σκηνη, δεν τα σπαει, δεν μιλαει με το κοινο. Ομως ευχαριστιεσαι να τον βλεπεις να παιζει τη μουσικη του σαν να ειναι χαμενος σε ενα δικο του κοσμο. Wooven Hand λεγεται το νεο του σχημα και ερχονται στη Θεσσαλονικη στις 28 Νοεμβριου στο Block 33 (27-11 στην Αθηνα στο Αν Club). Οσοι δεν πατε θα χασετε.....

Εχει Για Ολους Ο Αγιος Παντελεημωνας

Λογικοι ανθρωποι εκει στον Παλαιο Παντελεημονα. Επιτρεπουν -σχεδον- παντου το καπνισμα! Πηγαμε χθες το απογευμα μια βολτα εκει και μολις παρκαραμε εξω απο τον οικισμο, θυμηθηκα την απαγορευση του καπνισματος και σχεδον μετανοιωσα που πηγα. Να πας για καφε 120 χλμ μακρια για καφε και να μην σε αφηνουν να καπνισεις....Καλυτερα στο σπιτι. Ευτυχως βρηκαμε ενα ωραιο καφενειο (καινουργιο) που επιτρεποταν το καπνισμα. Το ιδιο και στην ταβερνα. Μολις κατσαμε το πρωτο πραγμα που μας ρωτησαν ηταν "καπνιζετε"; Και μας εφεραν το τασακι. Ειναι μπροστα οι ανθρωποι, πως να το κανουμε.....

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Peter Murphy Live In Thessaloniki 07-11-09

Μια περιεργη εκτελεση του Bela Lugosi Is Dead με ακουστικη κιθαρα και το She's In Parties επαιξε απο Bauhaus και το Transmission των Joy Division στο τελος. Ηθελα περισσοτερα, οπως ολοι. Τουλαχιστον τον ειδαμε κι αυτον.

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009