Τρίτη 28 Ιουλίου 2009

Blog-Ride

Μετα απο αρκετο καιρο κανω μια περιηγηση στα blogs και σας προτεινω ....
-(Μ)παντα, πολυ (Μ)παντα
-Nice Photos!
-Πρωτοτυπα κοσμηματα!

Οδηγος Καταναλωτων Απο Την Greenpeace

H Greenpeace ανακοινωσε τον Ιουλιο τον νεο οδηγο καταναλωτων για τα μεταλλαγμενα ζωικα προιοντα.
Ριξτε μια ματια:http://www.greenpeace.org/raw/content/greece/press/118523/gmo-guide.html
Για να σας βοηθησω στην γρηγορη κατανοηση του καταλογου να σας πω οτι,
Πιστοποιημενες εταιριες ειναι αυτες που εχουν πιστοποιηση οτι δεν χρησιμοποιουν γεννετικα τροποποιημενες τροφες στα ζωα τους. Η βαθμολογια προκυπτει απο ενα ερωτηματολογιο της greenpeace συμφωνα με τα δικα της κριτηρια. Μπορειτε να βρειτε το πληρες ερωτηματολογιο και τις απαντησεις των εταιριων στο site με λιγο ψαξιμο (να μην τα κανω ολα εγω).

Σάββατο 25 Ιουλίου 2009

Δωσε Φραγκα

Στη ζητιανια εχει βγει το κρατος. Ενα φτωχο κρατος που ζητιανευει απο τους πλουσιους πολιτες του. Τουλαχιστον να ειχαν οι πολιτικοι την αξιοπρεπεια να πουν "θα παρουμε απο ολους εσας 100€, ετσι νταβατζιλικι" και οχι να απεργαζονται φοροεπιδρομες με προσχημα τα ρυπογονα αυτοκινητα, τους κακογουστους ημιυπαιθριους χωρους, την ακτινοβολια των κινητων, το νεφος, την αστρικη σκονη και τον αναδρομο Ερμη.
Φτανει πια με την κοροιδια, βαρεθηκαμε. Το καταλαβαμε, την ανοιξη μας ειπαν οτι πρεπει να παρουμε καινουργιο αυτοκινητο για να εισπραξει (;) το κωλοκρατος μερικα εκατομμυρια € Φ.Π.Α. και για να πανε πολλα περισσοτερα εκατομμυρια € στα χερια των μετρημενων στα δαχτυλα του ενος χεριου εισαγωγεις αυτοκινητων και στις αυτοκινητοβιομηχανιες στο εξωτερικο.
Οσοι δεν πηραμε, κακο του κεφαλιου μας. Θα μας τιμωρησουν σκληρα γιατι το παλιο μας αυτοκινητο 1400cc κατασκευης 2004 εχει καταστρεψει το οζον της γειτονιας. Η οικολογικη συνειδηση των ελληνων πολιτικων προσταζει να μη μεινουμε ατιμωρητοι, πανω απο ολα το περιβαλλον. Για την πετρελαιοκινηση βεβαια ουτε λογος, ειναι πιο καθαρη αλλα το κρατος θα χασει εσοδα, δε συμφερει.
Πρεπει να αλλαξουμε και το air condioner. Να εισπραξει (;) το κρατος κι αλλο Φ.Π.Α.
Να δουλεψουν λιγο και τα καταστηματα ηλεκτρικων.
Συγνωμη, εμεις εχουμε inverter απο παλια, θα βρειτε αλλο τροπο να μας τα παρετε.
Και το ψυγειο μας ειναι ενεργειακης κλασης 'Α', ουτε απο κει θα μας τα παρετε.
Μηπως να γινει κατι με τις τηλεορασεις; Αυτη που εχω στο σαλονι ειναι παλια. Πολυς στατικος ηλεκτρισμος. Μηπως να μας επιδοτησετε για καμια LCD;

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ Ο ΛΑΟΣ, ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΥΝΑΤΟΣ!


Η νεα προσπαθεια στη ενημερωση των οπαδων του Ηρακλη ξεκινησε σημερα με την οπαδικη εβδομαδιαια εφημεριδα "Ηρακλης ο λαος, Ηρακλης δυνατος".
Καλη επιτυχια.

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Dear Diary 23-07-09

Πολυ ζεστη. Ναι, ξερω, ολοι ζεστενονται αλλα οταν δουλευεις εξω στον ηλιο εχεις ενα ακομα λογω να μουρμουρας. Απο τις πιο ζεστες μερες του φετινου καλοκαιριου και η τηλεοραση δεν ειπε τιποτα! Συμφορα! Αυτη η πολη δεν παιρνει το 2λεπτο της δημοσιοτητας που "δικαιουται" ουτε οταν εχει καυσωνα. Μονο ο νομαρχης εχει προνομια τηλε-προβολης. Αφου εχει καβαλησει αλογα, εχει ντυθει "Ζορό", εχει τραγουδησει σκυλαδικα απο μικροφωνου, εχει κουρεψει μια καημενη παριστανωντας τον κομμωτη και γενικα παει οπου τον καλουν, μηπως να τον καλουσα να μου κανει λιγο αερα;

Ανακαινιση

Καλο ηταν το προηγουμενο στυλ αλλα το βαρεθηκα και αλλαξα ολα τα χρωματα και λιγο τη διαταξη. Θα περιμενω λιγες μερες να δω πως μου καθεται. Καθε σχολιο δεκτο.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Παραλια...Σπεσιαλ

Σας εχω κατι σπεσιαλ.

Φωτογραφια απο το Σταυρο του νομου Θεσσαλονικης.

Μια παραλια.....για ποντιους.

Ηλιος....
.

.

.

Θαλασσα...
.

.

.
....και ποντιακη λυρα!
.

.

.

Να Τι Συμβαινει Οταν Παντρευεσαι....

...ουτε στο blog δεν προλαβαινεις να γραψεις!

Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Tiger Lillies - Live In Thessaloniki - 03/07/09

Για δευτερη φορα τους ειδα και ηταν παλι πολυ καλοι. Η παρασταση λεγεται "Freakshow".
Στα μειον οι πολυ υψηλες τιμες στο merchandising. Στα συν οτι υπεγραψαν αυτογραφα σε πολυ κοσμο. Δειτε και φωτο.....

Εδω στην πρωτη φωτο, δυο διδυμες εκτελουν το καλυτερο ακροβατικο που εχω δει. Ακροβατικο, χορευτικο και θεατρικο μαζι!







DM Live In Prague 2009 - The Photos

Να και λιγες φωτογραφιες απο τη συναυλια.















Happy Daddy

Η φωτο ειναι απο το αεροδρομιο της Θεσσαλονικης, φευγοντας για Πραγα.

Ο μπαμπας διαβαζει εφημεριδα στο καθισμενος στο καροτσι των αποσκευων και η κορη του τον παει βολτα. Ποιος να ειναι πιο χαρουμενος;

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Trip To Prague - Ελληνες Λαμογια Και Καλτσες

Ενταξει, ειπα οτι στην Τσεχια εχει λαμογια που κοιτανε πως να σου φανε λεφτα, αλλα πουσταραδες σαν τους κωλοελληνες δεν εχει!
Ειδα εχθες σε πολυκαταστημα της Θεσσαλονικης ενα ζευγαρι καλτσες timberland, απο τις κοντες που φτανουν ισα-ισα στη φτερνα, να πωλουνται 13€!!!
Ελεος ρε γαμω το σπιτι σας. Ενα ζευγαρι καλτσακια 13€ ενω σε ολη την ευρωπη παιρνεις το πολυ με ενα δεκαρικο 3 ζευγαρια κανονικες μακριες καλτσες της ιδιας μαρκας.
13 να ειναι οι ωρες σας γαμημενοι.
ΥΓ> Να συμπληρωσω οτι η Μυρτω (η μελλουσα γυναικα μου ντε) μου εφερε το πασχα απο το Σικαγο παπουτσια Timberland με 30€. Δηλαδη με οσα παιρνεις εδω 2 ζευγη καλτσακια εκει παιρνεις παπουτσια! (Ασχετα με το οτι τα παπουτσια στην Ελλαδα πωλουνται 90€)