Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Doggy Day Afternoon

"Doggy Day Afternoon"
Την πηρα απο εφημεριδα την προηγουμενη εβδομαδα και την ειδα εχθες.
Δεν θα την ελεγες και φοβερη ταινια αλλα ο Αλ Πατσινο δινει πραγματικα ρεσιταλ ερμηνειας. Ειναι απιστευτος. Οι πιο πολλοι θα την εχετε δει, οσοι οχι, αξιζει πραγματικα να δειτε αυτη την απιστευτη ερμηνεια.

Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Τρωει σιδερα!

Μετα τον Μπαοκ, και η Λαρισα βρηκε τον ηγετη της. Ρομεου Περειρα Ντος Σαντος. Ενας παιχτης που...............τρωει σιδερα!

.

.

.

.

Ευρωπαικες Εκλογες

Αν ειναι ασημαντες, γιατι να συμμετασχω;
Αν ειναι σημαντικες, γιατι να παω να ψηφισω αυτους τους ηλιθιους;
ΑΠΟΧΗ

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

GODHEAD AND ANAL GLUE/Θεοτητα Και Πρωκτικη Κολλα

ΘΕΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΚΤΙΚΗ ΚΟΛΛΑ
(Αντίδραση στο Βασανισμό και την Δολοφονία Ομοφυλόφιλων στο Ιράκ τον Απρίλιο του 2009)
από την Diamanda Galas, 26 Απριλίου 2009

Religion: θρησκεία
Ligare: δένω
Religiare: δένω σφιχτά, δένω πισ8άγκωνα
Μονοθεϊσμός: η πίστη σε ένα θεό, που σήμερα σημαίνει πίστη ενός ατόμου στον θεό της ΔΙΚΗΣ του φυλής, σε αντίθεση με πίστη στο θεό μιας ΑΛΛΗΣ φυλής.

Το σημερινό νόμισμα του μονοθεϊσμού είναι μία χειριστική συννενόηση κάθε κυβέρνησης με τους κληρικούς της. Αυτό είναι ένα είδος κακόβουλου παγανισμού, στην οποία ο μόνος ΔΙΚΑΙΟΣ θεός είναι ο θεός της ΦΥΛΗΣ και όλοι οι άλλοι θεοί είναι του ΑΠΙΣΤΟΥ.

Ο μονοθεϊσμός χρησιμοποιείται από άθεους άρχοντες (σχεδόν όλοι οι άρχοντες είναι άθεοι, αφού σχεδόν όλοι πιστεύουνε ότι οι ίδιοι είναι θεοί, ή δεν πιστεύουνε καν σε θεό) για να αποκτήσουνε εξουσία πάνω σε ανθρώπους που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ σε ένα συγκεκριμένο θεό. Έτσι, η υποταγή στον άρχοντα τους μπορεί εύκολα να παρερμηνευτεί ως πίστη στον θεό. Ενα καλό παράδειγμα μπορεί να βρει κάποιος στην Τουρκία η οποία προωθεί τον εαυτό της στην Ευρώπη ως ένα κοσμικό κράτος, αλλά στην πραγματικότητα είναι πλήρως μουσουλμανική και τιμωρεί όλους τους αλλόθρησκους ως «εχθρούς του Τουρκισμού». Όποιος Αρμένιος, Έλληνας, Ασσύριος, Τούρκος εκδίδει υλικό που θεωρείται ότι «προσβάλει την Τουρκία» μπορεί άνετα να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω από το κελί του. Που είναι οι ναοί της Ορθοδοξίας? Αυτά μου θυμίζουνε ένα παζλ του Duane Reade, φτιαγμένο με εικόνες, που είχε τίτλο «Το τζαμί της Αγιας Σοφιάς», ένα εξαιρετικό δείγμα προπαγάνδας, που αναμφίβολα οι πιο πολλοί Αμερικάνοι θα είχανε καταπιεί μονορούφι αν δεν υπήρχε αυτοκόλλητο προειδοποίηση: “Παρακαλούμε μην τρώτε τα παζλ”.

Η τιμωρία του άπιστου και του αλλόθρησκου, για παράδειγμα μιας γυναίκας ή ενός ομοφυλόφιλου, οι οποίοι εξ’ορισμού «γεννιούνται άπιστοι», ανταμοίβεται στον παράδεισο με είκοσι παρθένες κοπέλες σε ορισμένες θρησκείες. Γενναιότατη αμοιβή για όποιους αρνιούνται την Πίστη.

Το να είναι κάποιος καλός πολίτης όμως ή ακόμα και μάρτυρας σε παλαιότερα βιβλία, βιβλία πολύ πιο παλιά από εκείνα του Ιουδαϊσμού, του Χριστιανισμού ή του Ισλάμ για παράδειγμα, θεωρούνται απλά πράξεις δικαιοσύνης και σε ακραίες περιπτώσεις, ηρωισμού. Τέτοιες πράξεις ανταμοίβονται τον πρωταγωνιστή μόνο με την επιβεβαίωση ότι η ψυχή του δεν θα διασπαστεί από το σώμα του με τους πειρασμούς της υποκρισίας, της δειλίας ή της απληστίας.

Στις σπουδαίες παγανιστικές θρησκείες που προηγούνταν του Μονοθεϊσμου, ακόμα και όπως αυτός υπήρχε αρχικά, ο ήρωας έκανε εκείνο που επέβαλλε το πνεύμα του έτσι ώστε να πεθάνει έναν έντιμο θάνατο. Δεν πίστευε σε ζωή μετά θάνατον. Δεν περίμενε καμία ανταμοιβή για τις πράξεις του εκτός από την ηρεμία του μυαλού του. Έτσι, αυτοί που θεωρούνται μάρτυρες από τις θρησκείες που εκβιάζουνε τους πιστούς τους με υποσχέσεις επουράνιας ευτυχίας, δεν ειναι παρά σκοταδιστικά όργανα υποτιθέμενων μονοθεϊστών, οι οποίοι συχνά είναι τύραννοι και δικτάτορες.

Σε ένα πιο απλό επίπεδο, κάποιος μπορεί να παραθέσει τις χειραγωγήσεις του Jim Jones. Σε πιο μεγάλη κλίμακα, του George Bush και των βασανιστηρίων του- ανακρίσεις συγκεκριμένων απίστων. Επίσης, του Shimon Peres ενός μεγάλου διαψευστή οποιασδήποτε γενοκτονίας έγινε σε βάρος κάποιου λαού εκτός από τον δικό του. Του Ariel Sharon, του μαζικού δολοφόνου των Παλαιστινίων και των Λιβάνιων μουσουλμάνων, ανάμεσα σε άλλους. Ή του Osama Bin Laden, ενός από τους σπουδαιότερους performance artists της εποχής μας, ο οποίος στην ρετιρέ σουίτα του Hyatt Regency, με φούλ τραβεστί αμφίεση ερήμου – κομπλέ με αμμόσακους οι οποίοι αναμφίβολα μπήκανε μέσα στο ξενοδοχείο από το υπόγειο και με μεγάλο κόστος- εξιστόρησε πράξεις ανείπωτου ηρωισμού. Ανείπωτου και αόρατου, εκτός από την κάμερα.

(Η σχολή κινηματογράφου της Νέας Υόρκης έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες, παρόλο που η σπουδαία πόλη μας δεν έχει υπάρξει πολύ γενναιόδωρη στην αδερφή του Osama, της οποίας η ροκ εν ρολ καριέρα βούλιαξε εξαιτίας του αδερφού της, όπως βούλιαξε και η φάτσα της από κάποιον κρετίνο πλαστικό χειρουργό που μάλλον μισεί τους Σαουδάραβες).

Και έτσι όλα αυτά μας οδηγούν στην πρωκτική κόλλα, η οποία αναφέρεται και ως Αμερικανικό «hum» στην Μέση Ανατολή και η οποία ακούγεται πως δημιουργήθηκε στο Ιράν. Το «hum» χρησιμοποιήθηκε μόλις αυτόν τον μήνα από Ιρακινές πολιτοφυλακές για να σφραγίσουνε τους πρωκτούς «άπιστων πούστηδων», πριν τους αναγκάσουνε να πιούνε καθαρτικά. Το αποτέλεσμα ήτανε είτε πνιγμός είτε έκρηξη των εντέρων. Ο ενθουσιασμός με τον οποίον μετά τα βίντεο στελνόντουσαν από κινητό σε κινητό πρέπει να έκανε περήφανο τον Αλλάχ.

Μάλλον θα παρακολουθούσε.

Εξάλλου, πρέπει να παρακολουθούσε, αν αυτά παθαίνουνε οι άπιστοι. Φταίει εκείνος ή φταίνε άνθρωποι που έχουνε διαβάσει μόνο ένα βιβλίο και το έχουνε διαβάσει και λάθος; ή μήπως είναι το βιβλίο γραμμενο λάθος; Και μόνο ένα βιβλίο; Μπορεί να θεωρήθεί κάποιος ότι είναι άνθρωπος κάτω από τέτοιες αναξιοπρεπείς συνθήκες;

Μπορεί κανείς να φανταστεί τις προθέσεις ενός ανθρώπου που έχει διαβάσει μόνο την Παλαιά ή την Καινή Διαθήκη; Και του οποίου η θρησκεία, σαν τον ακραίo ορθόδοξο Ιουδαϊσμό, αφαιρεί τις γυναίκες από όλες τις φωτογραφίες και τις αναθέτει ρόλο δεύτερης κατηγορίας πολίτων εξαιτίας του «βιβλίου»;

Όχι βέβαια. Αυτοί είναι οι βάρβαροι για τους οποίους οι αρχαίοι Έλληνες προειδοποιούσανε ο ένας τον άλλον με μεγάλη απαξιώση και ουδέν περίσσιο φόβο. Τέτοιοι άνθρωποι μπορούνε να δικαιολογήσουνε οποιαδήποτε πράξη τους, όπως κάνουνε τα μικρά παιδιά.

Γιατί είναι η σεξουαλική ταπείνωση ως εργαλείο ανάκρισης και βασανισμού απίστων τόσο διαδεδομένη σήμερα όσο ήτανε σε περασμένους αιώνες; Όχι απλά ο φόβος αλλά και ο βιασμός του εχθρού φαίνεται υποχρεωτικός. Είναι αυτή η πρακτική σαν να φυτεύεται ο σπόρος στον κώλο ή στον κόλπο του απίστου; Είναι ο βιασμός του θεού του εχθρού;

Δείξε μου έναν άνθρωπο που έχει διαβάσει 400 βιβλία και ρώτα ΕΚΕΙΝΟΝ αν θα σφράγιζε τον πρωκτό τoυ άπιστου με κόλλα; Εκείνος ο άνθρωπος θα γελούσε και θα σου έλεγε: “εννοείς τον τυπάκο στην άκρη του μπαρ που πίνει Γκίνες; Εντάξει είναι μωρέ- απλά παίζει σε λάθος ομάδα».

Ο άνθρωπος που έχει διαβάσει μόνο ένα βιβλίο είναι το όργανο ενός βάναυσου θεού – του ιδίου. Δεν είναι καν ζώο, γιατί τα ζώα σκοτώνουνε για να φάνε όχι για να βασανίσουνε. Ο άνθρωπος που ηγείται μίας κυβέρνησης πρέπει να έχει μορφωθεί σε κάποια περίοδο της ζωής του για να μπορέσει να κατακτήσει την θέση του. Ακόμα και αν είναι ηλιθιος, πρέπει να έχει διαβάσει πιο πολλά βιβλία από ότι οι περισσότεροι των υπηκόων του. Έτσι, το γεγονός ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ πρόεδρος ή μονάρχης ή πρωθυπουργός ΚΑΜΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ δεν έχει μιλήσει κατά του βασανισμού και της εκτέλεσης των ομοφυλοφίλων, ένός βασανισμού που καλύφθηκε με τετοια αισχρότητα στο Ιράκ, με κάνει σίγουρη για ένα πράγμα: O μονοθεϊσμος δεν είναι παρά κακόβουλος παγανισμός με γαλόνια.

ΈΝΑΣ ΘΕΟΣ για τον πιστό
και για τον άπιστο,
Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ DIAMANDA GALAS!
Και φυσικα βαζω και ενα link για το site της Diamanda Galas στα music links του blog!

Mohammed Abubakari - Straight from Tibet


Τετοια ντοκουμεντα δεν πρεπει να χανονται.(Οπωσδηποτε 'κλικ' πανω στη φωτογραφια)
Απευθειας απο το Θιβετ ερχεται ο νεος (πνευματικος) ηγετης του Μπαοκ,Abubakari.
Ooooohmmmm....Oooooohhmmmmm.... Oooooohhmmm.....
Ετοιμος για pranayama και αιωρηση πανω απο την Τουμπα, παρασυροντας την ομαδα του Μπαοκ ψηλα και τους ιθαγενεις φιλαθλους του σε εκσταση!

Εδω στιγμιοτυπα απο προπονηση με την προηγουμενη ομαδα του.

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

New CDs

Περασα εξω απο το δισκαδικο χθες και μοιραια μια αορατη δυναμη με τραβηξε μεσα.

Πηρα λοιπον,

Joy Division - Sonic Book #10. Τα γνωστα πλεον βιβλιαρακια. Αυτο εχει 4 tracks και τους στιχους απο ολα τα τραγουδια τους!



Swans - "Feel good now". Ενα οχι και τοσο καλο live.



Diamanda Galas - "Guilty Guilty Guilty".



Κανενα σχολιο για την τυπισσα!

Μακαρι να ερθει και παλι για να ξαναπαω να την δω. (Και να παιξει και μερικα απο τα παλια τρελα και οχι μονο 'traditional').



Ευρω-εκλογες

Τελικα εχουν σημασια οι ευρω-εκλογες;
Καμια απολυτως,λεω εγω.
Και γιατι τοσος λογος;
Για την 'κονομα της εξουσιας, λεω εγω.
Αποχή και παλι αποχή. Οχι ομως μονο στις ανευ σημασιας ευρω-εκλογες και στις εθνικες/βουλευτικες γλειψιμο, πορειες και σημαιακια. Ολικη αποχη κοντρα σε αυτο το γελοιο συστημα.

Κυριακή 24 Μαΐου 2009

Dear Diary 24-05-09

Οταν τελειωνει η Σαββατιατικη εξοδος - και μαλιστα εξοδος μετα απο καιρο - στις 02:30 και το πιο αξιοσημειωτο της βραδιας ειναι το προφιτερολ στον Τασο, τοτε κατι δεν παει καλα. Ή με εσενα ή με ολους τους αλλους. Μαλλον το δευτερο. Πηγαμε με τη Μυρτω στο "spiti mou", ενα ας πουμε καινουργιο μαγαζι στην Κολομβου. Καλουτσικο αισθητικα αλλα απο μουσικη.....ασ'τα να πανε. Καποιοι προσπαθουσαν μαλιστα να διασκεδασουν, δεν ξερω, ισως αργοτερα να ερχονται στο τσακιρ κεφι. Το Pulp στην Σβωλου γεματο και δεν κατσαμε, το Νερο Που Καιει αδειο και δεν κατσαμε, η λεωφορος Νικης γεμισε σκυλαδικα (!!!),το Θερμαικο τον βαρεθηκαμε, το De Facto ειναι πιο πολυ χειμωνιατικο.....Προφιτερολακι στο Πανοραμα και υπνο!

Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Ενδυματολογικα Εγκληματα / Αισθητικη Αναγουλα

Ελεος ρε γυναικωτα, ελεος. Επιασε λιγο η ζεστη και αμεσως βγηκαν εξω οι πατσαδες. Χοντροκομμενοι κιολας. Βαλε μεσα το σκεμπε βρε φαλαινα.
Κοιλιες που ξεπεταγονται απο στενα και κοντα μπλουζακια, κολαν που αποκαλυπτουν "κωλους του γκολφ" και αποτυπωνουν καθε ιχνος κυτταριτιδας, μπουτια που τριβονται μεταξυ τους μεχρι το γονατο κατω απο σουπερ-μινι φουστες, πεδιλα 2 νουμερα μικροτερα με τα κοκκινα νυχια στα ποδια να λειτουργουν και σαν φρενα ακουμποντας στο δρομο, μποτες μεχρι το γονατο με 30+ βαθμους....ολα τα ειδα σημερα! Μεχρι και μια θεια καμια 50 χρονων (με το μεσο σωμα της μεσης 50άρας ελληνιδας) να φοραει απο κατω μονο το καλσον και μια μαυρη κιλοτα !
Ελεος. Και μια και ειπα στον τιτλο ανα...γουλα, παρτε....

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Depeche Mode

Αλλες 3-4 συναυλιες ακυρωσαν και ετσι οπως το πανε το βλεπω να ακυρωνουν ολη την περιοδεια. Ζωη σε μας!

Funny Photos!

Πραγματικα απιστευτο!
ΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΣ. Κερναμε και καφε.
Κλασσικος ψυχακιας! Το ειχε προμελετημενο γιατι ηταν εξοπλισμενος με 2 χρωματα σπρει (μαυρα γραμματα, κοκκινες κουκιδες) αλλα δεν βρηκε σε ολοκληρη Θεσσαλονικη ενα τοιχο αρκετα μεγαλο ωστε να χωραει το ΜΠ.ατσοι ΓΟΥ.ρουνια ΔΟΛ.οφονοι!
Μεταφορες "Ο Μαγκας με το τρικυκλο". Και για το εξωτεΡΡικο!

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Dear Diary 18-05-09

Οπως σχεδον καθε Δευτερα εχω γυρισει απο τη μπαλα και ειμαι στην τσιτα απο την υπερενταση. Αντε να δω πως θα κοιμηθω. Εξω αστραφτει και βρονταει, θα βρεξει παλι, οπως και εχθες το βραδι και σημερα το πρωι. Μου εσπασε τα....νευρα το πρωι. Φετος εχει βρεξει παρα πολυ, δεν θυμαμαι αλλη χρονια με τοσες βροχες.
Δυστυχως δεν βρεχει ποτε μυαλα. Ο υπερκαταναλωτισμος συνεπικουρουμενος απο το χαζοκουτι εχουν αποβλακωσει τον κοσμο εντέλως.
Εχετε παρατηρησει τις καταναλωτικες σας συνηθειες;
Ξερετε ποσα πραγματα αχρηστα καταναλωνετε;
Εχετε παρατηρησει ποιες εταιριες θεωρειτε αξιοπιστες;
Εχετε σκεφτει οτι ολα τα χημικα προιοντα, αν δεν ειναι βλαβερα, τουλαχιστον δεν κανουν κανενα καλο στον ανθρωπο; Οταν λεω χημικα προιοντα τα βαζω ολα μεσα, καθαριστικα, απορρυπαντικα ρουχων, διαλυτικα, προιοντα περιποιησης, καλλυντικα.... Διαβαστε λιγο τα περιεχομενα κια σκεφτειτε, "τι μπορει να ειναι το καθενα;".
Πουλαω αρκετα απο αυτα στη δουλεια μου. Μακραν το πιο αχρηστο απο ολα τα προιοντα που χρησιμοποιει ο ανθρωπος θεωρω οτι ειναι το μαλακτικο ρουχων!!
Αμα δειτε με τι μανια τα μυριζουν πριν τα αγορασουν (γυναικες τα αγοραζουν αυτα κυριως)θα φρικαρετε (αν δεν το κανετε κι εσεις). Ανοιγουν το καπακι, κολλανε τη μυτη στο στομιο και παιρνουν μερικες μεγαλες τζουρες. Ξανα.....ξανα....μυριζουν και το αλλο.....και το αλλο.....και το αλλο....και ξανα το πρωτο.....Αναποφασιστες. Τζουρα κοντρα τζουρα σκετη μαστουρα. Θελουν λεει να ειναι μαλακα τα ρουχα και να μυριζουν 'ωραια'. Δηλαδη τα ρουχα εχουν το αρωμα του απορρυπαντικου, το αρωμα του μαλακτικου, το αρωμα του ενισχυτικου πλυσης και την κολωνια (και οι κολωνιες ειναι πιτα στα βλαβερα χημικα). Και εφοσον τα ρουχα μυριζουν παει να πει οτι τα χημικα αυτα μορια ειναι πανω στα ρουχα. Και ακουμπανε ολη την ωρα στο σωμα. Και αυτο το κανουν και πιστευουν οτι ειναι προσωπικη φροντιδα, καθαριοτητα και υγιεινη. Και δως του με το κιλο το απορρυπαντικο στη θηκη του πλυντηριου (για να μη ξεπλενεται με τιποτα), βαλε και λευκαντικο, βαλε και μαλακτικο και γαμησε τα. Αυτο θα πει καθαριοτητα.
Αμ' το αλλο...τα πιανουν τα μωρα και τα πλακωνουν στις κρεμες. Διαβαστε παρακαλω τι εχουν. Διαβαστε. Μια παρα πολυ γνωστη κρεμα εχει μεταξυ αλλων
Paraffinum Liquidium.....Paraffin(Η παραφινη ειναι παραγωγο του πετρελαιου)...Magnesium Sulfate.....Benzyl Benzoate....Aluminum Stearates.....
βαλτε πραμα, βαλτε, κανει καλο! Ετσι ειναι, ακους στην τηλεοραση για εργαστηρια, κλινικες μελετες, ιατρικες διαπιστευσεις και λες "δεν μπορει, καλο θα ειναι...", βαλε πραμα σου λεω, πασαλειψου!
Η μεγαλυτερη απατη ομως συμβαινει στο χωρο των καλλυντικων -που εχουν αμετρητα βλαβερα συστατικα, τα οποια ομως επιτρεπεται να κυκλοφορουν γιατι ειναι σε θεωρητικα επιτρεπτες και ανεκτες συγκεντρωσεις- και ειναι μαλιστα και ελληνικη πατεντα και αφορα στη λεξη ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ. Ενυδατωνομαι=(Εν+Υδωρ,Υδατος)= "ρημα, υφισταμαι ενυδατωση" οπου ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ= εισαγωγη στοιχειων του νερου σε χημικη ενωση.
Οπως λοιπον γινετα ευκολα αντιληπτο ενυδατωση κανεις μονο με νερο! Οι ("πουσταραδες") οι Ελληναρες πηραμε τη λεξη "Moistrurize" που θα πει δροσιζω/υγραινω και που αναγραφεται σε καλλυντικες κρεμες κυριως και τη μεταφρασαμε σε ενυδατωνω που ειναι μια τελειως αυθαιρετη και παραπλανητικη μεταφραση. Για να το εμπαιδωσετε...
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΥΔΩΡ (ΝΕΡΟ)!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
MOISTURE = ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ MOISTURIZE = ΔΡΟΣΙΖΩ!
Καλα για προστασια του καταναλωτη στην Ελλαδα....ξεχαστε το...για γελια.
Αυτα γιατι ξεφυγα....(να μην πω για τις οδοντοκρεμες και το τι σκατα περιεχουν).

Εντριβες

Οι εντριβες με Becel ριχνουν τη χοληστερινη;;

Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Ladytron 15-05-09 Live In Thessaloniki

Κατ' αρχην να πω οτι οι Five Star Hotel εξεπληξαν ευχαριστα. Τοπικη μπαντα με ηχο, φωνητικα και στυλ μουσικης που θυμιζουν εντονα Echo & The Bunnymen. Ωραιοι.
Ωραιοι και οι Ladytron. Δεν ειναι και η σουπερ μπαντα αλλα παιξανε καλα. Εχουνε και μερικα hitακια, φτιαξανε και κεφι, ειδικα προς το τελος, 20€ προπωληση ....ολα μια χαρα!

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

Ψιθυροι Καρδιας - Ο Καιρος Των Τσιγγανων

Περπατώντας με ψηλά το κεφάλι… στην μοναδική οδό της… επιβίωσής του , σ’ αυτόν τον δεύτερο κύκλο της επαναβεβαίωσης της αγωνιστικής του ανωτερότητας, ο λαβωμένος , από το απρόσμενο αποτέλεσμα της Κυριακής και με όσα παρεπόμενα και συμπαρομαρτούντα το “συνόδευσαν”, την διέσχισε με απαράμιλλη ευψυχία και γενναιότητα και με μια ποδοσφαιρική ωριμότητα που εξέπληξε, όχι μόνον τους πιστούς φίλους του, αλλά και τους ορκισμένους εχθρούς του. Ο χθεσινός ΠΑΟΚ, είχε όλα εκείνα τα “πιστοποιητικά” που δικαιολογημένα του δίνουν το δικαίωμα να απαιτεί από το “σύστημα” - κρυφό και φανερό - να του αναγνωρίζεται ότι η θέση που κατέκτησε στον μαραθώνιο των τριάντα αγωνιστικών, δεν μπορούν να την αμφισβητήσουν στον τζόγο των πλέι οφ κάποια λαμόγια των παρασκηνίων. Μαχητής και απολογητής, μέσα στο φλογισμένο “Αλκαζάρ” , έσβησε σχεδόν αστραπιαία μια πίκρα κι άναψε στη θέση της τον πυρσό της υπερηφάνειας , ξεκινώντας από την ίδια αφετηρία, κόντρα σε όλους και σε όλα , με απίστευτα αντίξοες συνθήκες. Μέγας θριαμβευτής σε μια σύγκρουση που αναφερόταν σε “ζωή” και σε “θάνατο”, έχοντας απέναντί του έναν φανατισμένο και απόλυτα κοντρολαρισμένο αντίπαλο, επέδειξε αρετές ποδοσφαιρικής ορθοφροσύνης και ουσίας. Καταγράφοντας και πάλι… “χτυπήματα κάτω από τη μέση” , στάθηκε όρθιος, δείχνοντας θαρραλέα και γενναιόφρονα, προς όλες τις κατευθύνσεις, ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει . Ο χθεσινός ΠΑΟΚ τα είχε όλα . Χωρίς υπερβολή η ομάδα που “ταπείνωσε” τους φιλόδοξους Λαρισαίους, παρουσιάσθηκε με μία απίστευτη, σχεδόν ιδανική πληρότητα. Έξοχο στήσιμο, αυτή τη φορά, από τον Σάντος. Ατομική και ομαδική απόδοση, συντονισμένες σ’ ένα αξιομνημόνευτο επίπεδο σταθερότητας και σοβαρότητας. Θα μπορούσε κανείς, δίχως να παρεξηγηθεί να παρουσιάσει όλους τους παίκτες του, σαν ιδιαιτέρως διακριθέντες. Ήταν μια ομάδα που είχε “χάρτη και πυξίδα” . Που είχε ψυχή, δύναμη και αποφασιστικότητα. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν της χθεσινής, πραγματικής γιγαντομαχίας του κάμπου, οι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι, ασφαλώς είχαν και την ευκαιρία να αντιληφθούν, με ποιο τρόπο και με ποιες μεθοδεύσεις… διεξάγεται (παρασκηνιακά), αυτός ο μικρός και πονηρός κύκλος των πλέι οφ. Απλές συγκρίσεις “διοριζόμενους” διαιτητές και για το κυνηγητό που υφίστανται άλλες (ΠΑΟΚ επί του προκειμένου). Η περίπτωση Γκαρσία… που έμεινε “μόνη και ορφανή”, ενώ κάποιες παρόμοιες (Βενετίδης, Κώτσιος, Σπυρόπουλος, Σιμάο) που… “ξεχάστηκαν”. Δεν είναι της στιγμής όμως να αναφερθούμε λεπτομερώς και να παρουσιάσουμε τις νέες διαιτητικές “επιδοτήσεις”. Άλλωστε ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει, αλλά και στοιχειώδη λογική για να κρίνει και να συγκρίνει. Ας μείνουμε στο χθεσινό απολαυστικό ΠΑΟΚ, με ό,τι υπέροχο προσέφερε (σαν “απολογία” του 0-1) στον κόσμο του και σε όσα “ατυχή” επισημάναμε στο περιθώριο της τεράστιας αυτής νίκης. Αν και χωράει πολύ συζήτηση ο τρόπος που διαιτήτευσε ο Κωνσταντινέας το παιχνίδι, με ξεχωριστές περιπτώσεις τα “δολοφονικά” κλαδέματα των Μπακαγιόκο και Βιερίνια και την ανεκδιήγητη ανοχή του στο παίξιμο και στη συμπεριφορά του Κώτσιου, δεν θα του επισυνάψω διάθεση εύνοιας προς την έδρα του… προέδρου, ακόμη και με το ότι δεν δόθηκαν ούτε φάουλ, οι δύο πρώτες παραβάσεις (προφανώς φόβιζε… το γεγονός ότι ήταν επάνω στην επανορθωτική γραμμή). Θα μείνω όμως, στον σχολιαστή του καναλιού που ανέλαβε την ευθύνη της παρουσίας ενός τόσο σημαντικού παιχνιδιού και στην ανεξήγητη εμμονή του να θέλει να “κατασκευάζει” παραβάσεις και να αναζητεί “αφορμές” για να επαναλαμβάνει τις… υποψίες του, πάντοτε μέσα σ’ ένα πνεύμα σαφέστατα αντιπαοκτσήδικο. Κρίμα. Κατά την προσωπική μου άποψη, ήταν η μοναδική παραφωνία σ’ αυτό το καθοριστικής σημασίας παιχνίδι.

...αυτο ειναι σχολιο σε αθλητικη εφημεριδα της Θεσσαλονικης. Ελεος ρε ΑΡΔ

Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Ετσι Μπραβο, Τετοια Να Βλεπω!

Την καθαίρεση του μητροπολίτη Αττικής Παντελεήμονος Μπεζενίτη αποφάσισε πριν από λίγο το Εκκλησιαστικό Δικαστήριο.

Το συνοδικό δικαστήριο ήταν υποχρεωμένο από το νόμο να προχωρήσει σε αυτή την απόφαση, γιατί η υπόθεσή του στα ποινικά δικαστήρια έχει καταστεί αμετάκλητη.

Ο κ. Παντελεήμων βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά την καταδίκη του σε κάθειρξη έξι ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων.

Ο πρώην μητροπολίτης κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της υπεξαίρεσης του ποσού των 66,5 εκ. δραχμών από τη Μονή του Οσίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη, την περίοδο 1995-1998. Τις καταγγελίες για κατάχρηση των εισφορών των πιστών είχαν κάνει οι ίδιες οι μοναχές.

Ο Παντελεήμων Μπεζενίτης είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε οκταετή κάθειρξη με αναστολή. Επίσης, είχε εμπλακεί σε "ροζ" σκάνδαλο, προκαλώντας σοκ στην κοινή γνώμη.

ΟΥΣΤ

Touring The Universe?

Τι εφαγες βρε παιδακι μου πριν τη συναυλια; Coco...retsi?
Βρε μπας και πεθανε και δεν μας το λενε; Για φανταστειτε ποσων μεγαλων καλλιτεχνων το τελος ηταν τραγικο ή εγινε θρυλος, οπως Kurt Cobain, Ian Curtis, Michael Hutchence, Marvin Gaye, Jim Morrison, Elvis Prisley, ο αλλος ο παλαβος των Manic Street Preachers που εξαφανιστηκε.....
Σκεφτειτε τωρα να εισαι ο Dave Gahan των Depeche Mode και μετα απο τοσες καταχρησεις, τοσα overdose και αποπειρα αυτοκτονιας να πεθαινεις απο γαστρεντεριτιδα... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
ΟΚ τερμα η πλακα. Προλαβα ευτυχως και ακυρωσα τα δωματια στη Σοφια χωρις να με χρεωσουν και ελπιζω μεχρι τις 25 Ιουνιου να εχει περασει η γαστρεντεριτιδα. Στην Πραγα παντως θα παω ειτε παιξουν ειτε οχι. Και για τουρισμο μονο καλα θα ειναι.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Touring The Universe?

Depeche Mode
Μετα την ακυρωση της συναυλιας των Depeche Mode στην Αθηνα ερχεται και η ακυρωση στην Κωσταντινουπολη.
05.13.2009
Due to illness of singer Dave Gahan the Depeche Mode show in Istanbul on May 14th is cancelled.

Dave was taken ill shortly before he was due to take the stage in Athens on May 12th, which resulted in his hospitalisation and cancellation of the show.

A new announcement will follow soon with regard to a either a new rescheduled date for this Depeche Mode Istanbul concert, or it's final cancellation. Organisers kindly request that ticket holders keep hold of their tickets, which will be valid if a new show date is scheduled, or will be refunded in the event that the show is cancelled altogether.

Ελπιζω στη Σοφια να γινει κανονικα. Δυστυχως δεν υπαρχει περαιτερω ενημερωση στο site τους.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Blog-Ride

Παει καιρος που σας ενημερωσα για ενδιαφεροντα blogs.
nostalghiya.blogspot.com/ Ενδιαφερουσα συγχυση!
http://urbanaspirines.blogspot.com/ Πολλη μουσικη! Ενδιαφερον....

"Αμνος" - Christopher Moore

Επιτελους. Το χρειαζομουν ενα καλο βιβλιο.
Το βρηκα στο ραφι με τα εκκλησιαστικα βιβλια σε βιβλιοπωλειο του Cosmos. Κι σε οσους αναρωτιεστε γιατι εψαχνα στο ραφι με τα εκκλησιαστικα να πω οτι απλως επεσε το ματι μου φευγοντας απογοητευμενος που δεν εβρισκα καποιο ενδιαφερoν βιβλιο.
Με κεντρισε το περιεργο εξωφυλλο και η περιοπτη θεση του (το marketing ειναι οντως σπουδαια επιστημη). Το πιανω και το ανοιγω για να δω στο εσωφυλλο ειτε βιογραφικο του συγγραφεα ειτε καποιο σχολιο. Οντως εχει πεντε γραμμες για τις αγαπημενες συνηθειες του συγγραφεα και ενα σχολιο απο το 'Playboy'!!! Αυτο εφτανε, το πηρα.
Ο πληρης τιτλος ειναι "Αμνος - Το κατα Σκαμπιηλ, παιδικου φιλου του Ιησου, ευαγγελιο" .
Τα παιδικα χρονια του Ιησου, τα αγνωστα χρονια της αφανειας, η διδασκαλια και ο θανατος του (οχι η ανασταση).

Τιτλος πρωτοτυπου "Lamb, The Gospel According to Biff, Christ's Childhood Pal"

Τετάρτη 6 Μαΐου 2009

Να Πω Ενα Ανεκδοτο;

-Γιατρε οταν βγαλω τον επιδεσμο θα μπορω να παιζω πιανο;
-Φυσικα!
-Περιεργο γιατι πριν δεν ηξερα...