Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Στα 36...

...δολαρια το βαρελι εφτασε η τιμη του πετρελαιου και παει για πολυ χαμηλοτερα ομως εμεις συνεχιζουμε να βαζουμε ακριβη βενζινη (σε σχεση με παλιοτερες περιοδους που η τιμη του πετρελαιουηταν σε αυτα τα επιπεδα). Κερδοσκοπια λοιπον και οταν ανεβαινουν οι τιμες, κερδοσκοπια και οταν πεφτουν, δεν γλιτωνουμε απο πουθενα.
Δραττομαι της ευκαιριας να γραψω και κατι που σκεφτομαι εδω και καιρο.
Για ποιο λογο υπαρχει το τριτο δεκαδικο ψηφιο στις τιμες της βενζινης αφου δεν υπαρχει χιλιοστο του ευρω; Για να κοροιδευουν τον κοσμο οι βενζιναδες παρουσιαζοντας διαφορα στην τιμη της βενζινης της ταξης του 0,001 του € στο λιτρο απο το ενα πρατηριο στο αλλο, δηλαδη τιποτα; Δεν θα λειτουργουσε καλυτερα ο ανταγωνισμος αν αναγραφονταν οι τιμες με ελαχιστη υποδιαιρεση το λεπτο;

Να σας πω την αληθεια...

....κουραστηκα με αυτη την ιστορια. Κακοι μπατσοι, καλοι μαθητες, βαλτοι κουκουλοφοροι, αχρηστοι πολιτικοι, πιανολες δημοσιογραφοι, αγανακτισμενοι πολιτες....και στις εκλογες...."μπηκαν τα γιδια στο μαντρι". Γκαρσον! Πιασε μια απο τα ιδια!

Δεν εχει τελος....

...η γελοιοτητα των αρχοντων αυτου του τοπου. Μετα τη στηριξη στους "κακομοιρους" τραπεζιτες, ερχεται και η στηριξη στους ξενοδοχους. Και γιατι παρακαλω; Για να νοικιαζουν 90€ το δωματιο στους Ελληνες και να το δινουν 35€ στα ξενα πρακτορεια; Ο Ελληνας ποτε θα κανει διακοπες; Γιατι να στηριχθουν; Να ζοριστουν οπως ολοι. Να ριξουν τις τιμες τους, να αναβαθμισουν τις υπηρεσιες τους, να κανουν οτι πρεπει σε μια ελευθερη αγορα για να τραβηξουν πελατες. Εμεις θα πληρωσουμε και αυτους; Για να μας τα παρουν διπλά;

Μπεος

Έκτακτη ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ για τον Β. Γκαγκάτση
18.12.08
Μετά από τις ανακοινώσεις των δύο μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου για τον παραιτηθέντα προέδρο της ΕΠΟ κ. Β. Γκαγκάτση, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ εκπροσωπώντας μία μεγάλη μερίδα φιλάθλων δεν μπορεί να παραμείνει αμέτοχη.

Ως εκ τούτου, συμπάσχουμε για την αποχώρηση του κ. Γκαγκάτση και τρανή απόδειξη αυτού του γεγονότος είναι ότι τα χαρτομάντηλα στην περιοχή της Μαγνησίας ...τελείωσαν!

Ο δε πρόεδρος μας κήρυξε πενθήμερη απεργία πείνας λόγω της ...απρόσμενης κατάθλιψής του.


Δεν παιζεται ο Μπεος.
http://www.paeolympiakosvoloufc.gr/index/index.php

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Παυλοπουλος...

Αυτος μας περναει για εντελως μαλακες. Το ξεραμε, αλλα τωρα το κανει εντελως απροκαλυπτα. Ερωτηση κατεθεσε ο Αλαβανος (και δεκα βουλευτες του πασοκ) στη βουλη σχετικα με παρακολουθησεισεις τηλεφωνων απο την ΕΥΠ, για να λαβει τη διαβεβαιωση του Παυλοπουλου οτι κατι τετοιο δεν συμβαινει. ΤΩΡΑ ΗΣΥΧΑΣΑΜΕ!
Καλα ρε Παυλοπουλε, αμα παρακολουθουν τα τηλεφωνα, σε εσενα θα το λεγανε??? Πρωτο το δικο σου παρακολουθουν, υπνε.

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

Αποσύρθηκαν «ύποπτα» αλλαντικά με διοξίνες

Δέκα τόνους αλλαντικών, για τα οποία εκφράζονται φόβοι ότι είναι επιμολυσμένα με διοξίνες απέσυρε ο ΕΦΕΤ. Πρόκειται για μορταδέλα και πεπερόνε που παρασκευάστηκαν από ιρλανδικό χοιρινό κρέας και διακινήθηκαν στην ελληνική αγορά.
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΕΦΕΤ, πρόκειται για περίπου ενάμισι τόνο μορταδέλας με την εμπορική επωνυμία «ALCISA» και με αριθμό παρτίδας 8325060, η οποία διακινήθηκε από την ελληνική εταιρεία «ΤΣΕΛΕΜΠΗΣ Β. & ΣΙΑ Ο.Ε. - ΑΥΛΟΣ». Από την συνολική ποσότητα ήδη κατασχέθηκαν από την Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας του ΕΦΕΤ 600 kg.
Η υπόλοιπη ποσότητα, η οποία ήδη βρίσκεται υπό ανάκληση, διακινήθηκε στην αγορά από τις ακόλουθες επιχειρήσεις τροφίμων: «ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», «Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.», «ΑΦΡΟΔΙΤΗ Α.Ε.Ε.», «ΛΙΑΝΤΑΣ Χ. & ΣΙΑ Ε.Ε.», «ΖΛΑΤΙΛΙΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ», «ΚΥΖΙΡΙΔΗ ΑΦΟΙ», «ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ».
Ο ΕΦΕΤ καλεί όσους έχουν ήδη προμηθευτεί το προϊόν, να μην το καταναλώσουν.
Περισσότεροι από τρεις τόνοι του ίδιου προϊόντος με αριθμό παρτίδας 8325059 πουλήθηκαν στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην ελληνική εταιρεία «ΑΦΟΙ ΦΡΟΝΑ Α.Ε.». Ευτυχώς, δεν διακινήθηκε στην αγορά, καθώς το σύνολο της ποσότητας βρέθηκε στις αποθήκες της επιχείρησης.
Επίσης, ύστερα από αναφορά της εταιρείας «FOOD PLUS», ο ΕΦΕΤ διαπίστωσε τη διακίνηση στην Ελλάδα πεπερόνε, το οποίο παρασκευάστηκε από Ιρλανδικό χοιρινό κρέας με χρόνο σφαγής μετά το Σεπτέμβριο 2008. Επειδή υπάρχουν υποψίες ότι το συγκεκριμένο προϊόν είναι επιμολυσμένο με διοξίνες, η εταιρεία το απέσυρε αμέσως για προληπτικούς λόγους και το δέσμευσε στις αποθήκες της. http://www.zougla.gr/news.php?id=16417

Συλλεκτικο CD

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Ανικανοι


Αντε παραιτησου. Στη δυσκολη στιγμη που επρεπε να δρασεις εσυ εκανες ευχες κι εκκλησεις. Παραδεξου οτι απετυχες και φυγε.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

Funny Pics

Στο Φοινικα

Στο δρομο Ωραιοκαστρου - Μελισσοχωριου

Στα Βασιλικα



1 cent, 2 cents.

Καπου 7 χρονια περασαν απο την εισαγωγη του Ευρω στη ζωη μας και ηδη τα κερματα του ενος και δυο σεντς ειναι εντελως αχρηστα και δεν εχουν καμια αξια. Καταργηστε τα επιτελους, ολοι θελουν να τα δωσουν και κανεις δεν θελει να τα παρει. Καταργηστε τα!

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Πραγματικοι Διαλογοι Καθημερινης Τρελας.

Με ολα αυτα που ακουω καθε μερα, ξεκιναω να αναρτω αυτουσιους διαλογους που γινονται στη δουλεια μου.

nkotzak-...ευχαριστω!
---------... κι εσυ ευχαριστω!!